Slip opeke

Besprijekorna kvaliteta opeke,
jednostavno postavljanje slip opeke.

slip 1

Slip opeke su mehanički rezane od izvornih, ručno oblikovanih fasadnih opeka. Tako, u okviru Benor i CE normi, režnjevi debljine 2 cm imaju iste karakteristike kao i fasadne opeke.
Lake su i vrlo jednostavne za obradu.
Slip opeke su idealno rješenje za, primjerice, obnovu starih fasada ili prekrivanje unutarnjih zidova.

Zahvaljujući njihovoj ograničenoj debljini, kada se koriste na vanjskim zidovima, javlja se velika prednost da normalni detalji prozora i vrata ostaju, zbog čega nema nepotrebnih visokih troškova adaptacije. Također, vanjske kuteve moguće je prekriti kutnim slipovima te tako zadržati spoj od pola opeke. Nakon spajanja, dobiva se isti dekorativni izgled kao pri uobičajenim zidarskim radovima.

Boje i veličine

slip 2

Slip opeke i kutni slipovi dostupni su u svim standardnim bojama i veličinama bogate Vandersanden ponude, od izvornih boja do modernih i jednobojnih opeka. U ponudi su veličine:

  • M 50 : ± 19 x 2 x 5 cm
  • W 50 : ± 21 x 2 x 5 cm
  • M 65 : ± 19 x 2 x 6,5 cm
  • W 65 : ± 21 x 2 x 6,5 cm

Slip opeka je prirodan proizvod. Stoga kao i kod procesa proizvodnje ručno oblikovanih fasadnih opeka, može doći do manjih odstupanja u boji, u okviru pečenja jedne serije. Stoga se uvijek biraju slipovi iz različitih pakiranja istovremeno, kako bi se dobila odgovarajuća nijansa boje. Naručite potrebnu količinu slipova i kuteva odjednom. To je jedini način na koji Vam Vandersanden može jamčiti da će svi biti rezani iz iste serije pečenja.

Kontaktirajte nas


tel: +385 1 3644 121

fax: +385 1 5579 103

Zagrebačka cesta 191, Zagreb

Radno vrijeme

pon. - pet. 9-17

sub. 9-13


YouTube FaceBook

Tražimo distributere za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.