Kvaliteta/Certifikati

kvaliteta 1

Kvaliteta je za Vandersanden nešto od izuzetne važnosti. U jednu ruku, Vandersanden posjeduje najsuvremeniju tehnologiju, dok s druge poštuje strogu filozofiju kvalitete, zasnovanu na primjeni suvremenih tehnika za proizvodnju tradicionalnih, ručno oblikovanih fasadnih opeka.

Ovisno o proizvodnoj jedinici pojedinog proizvoda, jedan ili više od navedenih certifikata kvalitete može biti predočen. Molimo da nas kontaktirate ukoliko trebate detaljnije informacije za određeni proizvod.

Vandersanden se ponosi posjedovanjem ISO-9001:2000 certifikata. Kako bi stekla ovaj cijenjeni certifikat, tvrtka je detaljno proučena, kako u proizvodnji, tako i u prodaji, a s ciljem postizanja maksimalne učinkovitosti.

kvaliteta 2

Kada gradite koristeći Vandersanden fasadnu opeku, imate podršku niza važnih certifikata kvalitete. Opeke ispunjavaju strogo utvrđene zahtjeve belgijskog standarda kvalitete BENOR, što znači redovnu kontrolu od strane nezavisnog laboratorija na najvažnijim nekretninama.

Vandersanden također posjeduje CE oznaku za sve svoje proizvode. CE specifikacije za svaku opeku možete pronaći u rubrici Proizvodi.

Kontaktirajte nas


tel: +385 1 3644 121

fax: +385 1 5579 103

Zagrebačka cesta 191, Zagreb

Radno vrijeme

pon. - pet. 9-17

sub. 9-13


YouTube FaceBook

Tražimo distributere za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.