CroStone je vodeće ime na hrvatskom tržištu zidnih obloga od dekorativnog kamena. Već više od desetljaća CroStone je pokazao neporecivu strast za stvaranjem autentičnih proizvoda koji podižu kvalitetu i unaprijeđuju dizajn. Pouzdanost je u samoj srži filozofije naše tvrtke. Kada pogledate dekorativni kamen CroStone on izgleda autentično, prirodno i prije svega, lijepo.

CroStone boje su nenadmašne u industriji dekorativnog kamena. Svaki kamen i cigla je doslovno ručno oslikana komad po komad od visoko obučenih majstora.

Koristimo samo najkvalitetnije prirodne mineralne okside kako bismo ispunili površinu bogatim, autentičnim tonovima.

Kada bolje pogledate CroStone kamen vidjet ćete neusporedivu dubinu i varijacije boja: naznake hrđe, mahovitog zelenila, crvenkasto-smeđe, smeđe i zlatne šare.

Dekorativni kamen CroStone
Dekorativni kamen CroStone

Svaki komad CroStone kamena izrađuje se iz posebnog kalupa pravog prirodnog kamena.

Naši dizajneri razvrstavaju tone kamena, komad po komad, birajući samo one koji se međusobno nadopunjuju i imaju pravi oblik, teksturu, veličinu i detalje.

Naše najmodernije postrojenje za proizvodnju kalupa može uhvatiti svaku tekstualno pojedinost do najsitnijeg detalja. Naše dekorativne zidne obloge mogu se postaviti na vanjskom i unutrašnjem dijelu vašeg obiteljskog ili radnog prostora. CroStone dekorativni kamen je proizveden od prirodnih materijala, nezapaljiv je i otporan na vremenske uvjete.